Skip to content Skip to navigation

News

News

Arena of Beauty е едно от първите специализирани B2B изложения за професионалисти, на което ще представим най-новото приложение на светлината Bioptron – антиейджинг терапии.

Посетителите на щанда ще могат от първо лице да се запознаят с възможностите на светлината за неинвазивно, безболезнено и напълно безопасно антиейджинг въздействие с доказан ефект, както и да направят безплатна релаксираща Bioptron антиейджинг терапия.

от Маколуни ООД

Anna Lotan PRO – НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Anna Lotan PRO е наскоро развита професионална гама за грижа за кожата.
За първи път в България на Arena of Beauty Professional 2017 ще можете да се запознаете с тази изключителна марка. Тя обхваща терапии за всеки тип кожа и проблем на кожата. Предлага се изключително и само на професионалисти, които работят на принципа „лице в лице“ с клиентите си!

Какво е уникалното на Anna Lotan PRO?

от Маколуни ООД
Водещата в света висша натурална БИО козметика ANNA LOTAN вече и с терапии за маникюр, педикюр, скалп, коси и SPA!
Anna Lotan е на водещо място в областта на натуралната медицинска козметика със своите терапии за мазна, суха, комбинирана, нормална, зряла кожа и за всички проблеми свързани с кожата като пигментация, бръчки, акне, себорея, купероза и розацея, както и продукти за състояния след кожни и козметични интервенции.
от Маколуни ООД

Водещата в света висша натурална БИО козметика ANNA LOTAN вече и с терапии за маникюр, педикюр, скалп, коси и SPA!

Интеркозметика ООД вече е и официален дистрибутор за България на холандската марка шаблони и печати за нейл арт YOURS, които ще бъдат показани на изложението. Те се отличават с изключително качество (сред най-добрите, предлагани в света) и с прецизно изрязани фигури. За създаването на шаблоните се използват немски материали, самите форми са по-широки, което ги прави подходящи и за по-големи нокти. А оригиналните дизайни са създадени от маникюристи с много опит, които знаят от своята практика кое изглежда добре върху нокътя на клиента.

На щанда на Интеркозметика гостите на Arena Professional 2017 ще се потопят и в огромното разнообразие от пигменти и глитери за нейл арт декорации на британската марка Lecente. В портфолиото са включени над 250 разнообразни по цвят, големина на частиците и вид продукта, както и необходими за работа с тях инструменти.
Lecente се нареждат сред топ производителите на материали за нейл арт декорации, като всички техни пигменти и глитери са:
- Прецизно изрязани, така че да прилягат плътно без да образуват неравности и ръбове.
от Интеркозметика ООД

Интеркозметика ООД ще изненада феновете на SHELLAC с интересно предложение – 3 НОВИ ТОП лака, даващи абсолютно различен ФИНИШ на маникюра!   С тях професионалистите могат да избират между мат (Matte), глитер (Glitter) или перла (Pearl), за да предложат на клиентите си истинско разнообразие и индивидуален подход.

от Интеркозметика ООД

На щанда на Интеркозметика ООД посетителите на Arena Professional 2017 ще имат възможността да видят новата есенна колекция на CND – NIGHTSPELL. Плътните, проблясващи нюанси в нея напомнят за  цветовете на здрачаване, докато дълбоките оттенъци в тях отразяват мистериозния блясък на нощното небе. Актуалните дизайни за сезона приличат на скъпоценни бижута, а маникюрът е със средна дължина и заострен край.

от Lunail – България

 Lunail – България ще направи официално представяне, на своите продукти по време международното изложение Arena of Beauty Professional 2017. 

Фирмата кани всички заинтересовани маникюристи в зала 6 (щанд № 2) на Интер Експо Център и като комплимент за всеки клиент предлага 10% отстъпка от цените на всички свои продукти.

от Венус Концепт Централна и Източна Европа

„Венус Концепт Централна и Източна Европа“ ООД е ексклузивен представител за България на продуктите на Venus Concept.

 

По време на Arena of Beauty Professional 2017, Венус Концепт ще присъства със своите бестселъри – апаратите Venus Legacy ™, Venus Freeze Plus™, Venus Viva ™, и за първи път ще представи диодния лазер за трайно обезкосмяване от най-ново поколение - Venus Velocity ™.

Pages