fbpx SODICO Group | Arena of Beauty
Skip to content Skip to navigation

SODICO Group

Продуктови групи: 
Козметика – шампоани, балсами, подхранващи процедури, спрейове и гелове
Продукти за грим
Козметика за лице
Козметика за подхранване на тялото
Слънцезащитна козметика
Парфюми и дезодоранти
Държава: 
Италия
Милано
L. Mascheroni 31
Телефон: 
+39 0716610060
Щанд: 
5-8
Интернет страница/ facebook: 
www.sodico.it

SODICO Group

SODICO Group е италианска международна компания производител и дистрибутор на козметични продукти на пазара от 1992 г., лидер в секторите епилация и грижа за косата и в други пазарни сегменти, свързани с продукти за грижа за кожата, също така е и една от водещата компания в ЕС в областта на лицензираните продукти (лична грижа и дентална грижа).
SODICO Group произвежда и разпространява различни марки собствени и произвежда продукти за няколко частни марки на национално и международно ниво. Нашите марки включват козметика за тялото, кожата и косата, която е ефективна и безопасна, защото се основават на научни изследвания и познания за реалните нужди на всеки човек. VITALCARE - шампоани, балсами, маски, специфични продукти и процедури, които задоволяват всяка нужда с качество и професионализъм; Продуктова линия за депилация NATURAVERDE: кола маска, ленти за обезкосмяване и всичко необходими аксесоари, за да осигурите перфектни резултати, както у дома, така и за професионалните нужди на козметиците. NATURAVERDE BIO ORGANIC: козметика, сертифицирана и гарантирана от опита и непрекъснатите изследвания. INTIMA +, почистващи препарати за вашата интимна хигиена, които спазват физиологичното рН на епидермиса.
Каталогът Licens Kids предлага широка гама (за деца на възраст 0+) и включва лицензи като Disney, Warner Bros., Rainbow, Mattel, Juventus, Inter, Milan Be a Unicorn от Naturaverde и много други.