Skip to content Skip to navigation

НОВИНИ

НОВИНИ

От 1-ви август т.г. на българския пазар стъпи израелската козметика за педикюр и маникюр Clearance

Clearance е разработена с използването на най-новите технологии и висококачествени компоненти, които гарантират моментални и видими резултати.

Арива груп ЕООД  има екслузивното право да Ви представи френския бранд Demeliss - най-иновативните уреди за коса достъпни вече и на българския пазар.

С удоволствие ви представяме Expert Supreme - марка с отношение към професионализма в миглопластиката! Бранд, който ще ви завладее с качество и иновации!

С иновативния италиански дизайн, високото качество и производителността, които отразяват духа на компанията и са доказани в индустрията на солариумите, Sportarredo Group предлага на професионалистите конкурентни продукти и услуги, с които да надхвърлят очакванията и нуждите на клиентите си и да удовлетворят сетивата им. 

Softub Inc., производител на горещите хидромасажни вани SOFTUB, е лидер в иновациите за портативен дизайн за горещи вани и притежава

много патенти с всички прилежащи процеси и компоненти, които остават некопирани от никой друг.

·         O’2Nails e най-високотехнологичният принтер за нокти правен някога!

·         Цветен печат върху нокти само за 20/35 сек.

·         Може да принтира върху естествени или изкуствени нокти.

Bio-Oil е специално масло грижа за кожата (за лице и тяло) при белези, петна след излагане на слънце, бръчки, стареене на кожата, стрии, суха кожа.

Bio-Oil спечели 194 награди в категория Грижа за кожата и се превърна в продукт номер 1 срещу белези и стрии в 18 държави в световен мащаб след лансирането на марката през 2002 г.

Тайната се крие в революционната технология EYESYL, която осигурява незабавно действие и е уникална комбинация от глинени минерали и бипептиден комплекс: това води до силно стягане на кожата, намаляване на задържането на течности в зоната под очите и микро-мускулен стоп, което спомага за намаляване на подпухналостта на очите и елиминиране появата на тъмни кръгове.

Фирма Бюти Бел ЕООД е официален дистрибутор на марката Titan nail design за България. Със своите над 960 бизнес партньори в цял Свят, над 180 000 крайни клиенти в Европа и водени от мотото - Качество на разумна цена, марката е един от лидерите на европейският пазар.

Страници