Skip to content Skip to navigation

Най-бързия лифтинг за мигли в света - Елибана лаш лифт!

 Volume Lashes Bulgaria & Academy официален дистрибутор за България на : 

*Volume Lashes Bulgaria Ексклузивни материали за миглопластика специално насочени към професионалисти, за които качеството е от изключително значение. 
Миглите са произведени от най-фин и качествен PBT fiber и при допир дават усещане за лукс.
Пинсетите са ръчно изработени от най-висококачествени материали  и всяка една е тествана  от Михаела Боянова преди да достигне до вас в луксозна кутия от велур.
Лепилата , които предлагаме са изключително издръжливи и с минимални изпарения , устойчиви на температура и влажност , което ги прави подходящи за работа във всеки сезон.

 

*Brow Henna 
Какво е Brow Henna ?
- къна с натурален произход;
- увеличава растежа на веждите с до 60%;
- има ефект на перманентен грим, тъй като боядисва както веждите, така и кожата под тях;
- дълготраен резултат до 6 седмици върху косъмчетата на веждите и до 2 седмици на кожата; 
- цвета се адаптира към тона на кожата , на студена кожа цвета стои студен , а на топла - топъл; 
- без червени / жълти тонове; 
- богат избор на цветове; 
- лесна за употреба; 
- ниска разходна норма.
 

*Elleebana Lash Lift 

Представяме ви най-новото попълнение към гамата от продукти за мигли - Елибана лаш лифт. Най-бързия лифтинг за мигли в света ! Произведен в Австралия. Процедурата отнема само 25 минути и резултатите издържат до 8 седмици. 
Лепилото е единственото в света с кератин в съставките, продуктите са хипоалергенни и резултатите са страхотни всеки път!
Хипоалергененни продукти с патентована формула съдържаща биотин, кератин и ланолин за овлажняване и подхранване на миглите. 
Академията предлага курсове по миглопластика, колористика и корекция на вежди с Брау Хена, архитектура на вежди, Лаш Лифт - лифтинг на мигли. 

На щанд 5-36 ще можете да наблюдавате демонстрации, да изпробвате най-популярните ни процедури и да закупите необходимите ви материали.