fbpx Марив Консулт ЕООД | Arena of Beauty
Skip to content Skip to navigation

Марив Консулт ЕООД

Продуктови групи 2019: 
Технологии и системи за отслабване
Технологии и оборудване за дълготрайно обезкосмяване
Анти-ейджинг продукти и концепции
Козметика за лице
Медицинска Дерматология и естетика
Слънцезащитна козметика
Hall: 
5
Щанд: 
5-30
Държава: 
България
Пловдив
БУЛ. БЪЛГАРИЯ 158, ЕТ.7, АП.27
Телефон: 
0877 555 111
Мобилен: 
0877 555 111
Интернет страница/ facebook: 
www.slimcity.bg, www.fotora.bg

Марив Консулт ЕООД

SLIM CITY – Естетична Апаратура, FOTORA – Лазерни Технологии, Trivon – иновативна комбинирана естетична система за корекция на лице и тяло за салони за красота.

Фирма Марив Консулт ЕООД е представител на брандовете за естетична апаратура SLIMCITY, FOTORA – апарати за лазерна епилация, и на корейския производител на козметични апарати за лице и тяло K1med.

SlimCity е марка, която олицетворява модерните технологии в козметичната и естетичната апаратура: Сред топ продуктите ни са HIFU, Термалифт, Фракционен RF, апаратура за корекция на тялото и др.. SlimCity разполага със собствен високо технологичен сервиз. За апаратурата се грижат високо квалифицирани специалисти, които използват професионална диагностична апаратура. Основната цел на Slim City е удовлетворението на всеки клиент, затова е осигурена следпродажбена поддръжка. Обученията за работа с апаратурата се провеждат от квалифицирани специалисти, които предоставят най-актулната информация, основана на всички последни технологични, биологични и физични проучвания.

Марки: 

SlimCity

FOTORA