Skip to content Skip to navigation

First Bulgarian Lash and Brow Conference

 

За първи път в България – 4 дневно международно Lash & Brow събитие!

 

Звездни лектори на конференцията на 26 и 27 септември и Vip съдии на конкурса на 28 и 29 септември!

Събитията се организират за тези специалисти, които ценят Знанието и познават Силата на новите професионални хоризонти! 

Каним Ви да си посветите четири незабравими дни сред колеги и обучители от 6 държави. Нашите лектори, внимателно подбрани експерти в областта на Lash и Brow бизнеса, ще ви споделят своят опит и умения, съчетани с настоящите тенденции, нови техники и бизнес насоки.

Не пропускайте да вземете максимума от това професионално събитие, като присъствате на десетките демонстрациите на живо, споделите удоволствието от общуването с нови колеги, като се запознаете с елитните обучители, с които персонално да дискутирате важните за вас въпроси, и запазите спомени с персонално selfie в специалната фото-зона! Включете се и в съревнованието на тренировъчна кожа за перманентен грим по време на Live demonstration - всеки от вас ще има възможността да изпълни демонстрираната от лектора техника, след което ще бъде наградена най-добрата работа! Важна е оценката, за да си “сверим часовника”!

Не се колебайте да се регистрирате и закупите билет за конференцията, който включва: 10 лекции, 14 уълкшопа, кафе паузи и работни обяди в комфортна обстановка, безалкохолни напитки през цялото време на събитието, работен тефтер-каталог, Goodie bag с ексклузивни за България продукти от лекторите и спонсорите, куверт за VIP партито и Сертификат за участие.

Краен срок за регистрация - 15 август 2019. 
Максимален брой места - 50 

Дрескод: Като хора естети, най-вероятно сами се досещате, че дрескода е smart casual в черно и златно!

Не пропускайте шанса си да станете Шампион на България, като вземете участие в състезанията за Перманентен грим и Миглопластика, които ще се проведат на 28 и 29 септември. Програма и регистрация:  International Lash & Brow Championship

Представяне на Организаторите

Михаела Боянова

Международен Lash&Brow обучител и собственик на академия за обучения Volume Lashes Bulgaria.

Преминала е през обученията на едни от най-добрите академии за мигли и вежди в световен мащаб, чиито  собственици са: Наталия Морозова, Малика Науризова, Ирина Левчук, Нели Соймина, Трина Диал  Хорне, Татяна Терентиева, Кели Бейкър Брауз, Нина Уилиямс, Отo Митър и много други.

Михаела Боянова е създател на лейбъла Volume Lashes Bulgaria (консумативи за миглопластика); Официален дистрибутор за България на марките Brow Henna и Elleebana lash lift; Международен преподавател в  областта на миглопластиката , лаш лифт и  оформяне на вежди с къна; Собственик на салон за красота Kristiansands hudpleie в Норвегия; Акредитиран преподавател за Nouveau Lashes Scandinavia; Акредитиран  преподавател за Lash Inc UK; Top Brow Master и акредитиран преподавател на Академия Lash and Brow Москва; Акредитиран преподавател за Elleebana Lash lift Australia; Съдия в конкурс за мигли в Дубай ОАЕ; В  България предлага  курсове за мигли, вежди и лаш лифт с дипломи валидни за цял свят.

Анна Желева

Основател и собственик на академия по микропигментация Anna Zheleva micropigmentation от А до Z за микропигментацията. Специалист и преподавател по микропигментация с опит от 2005 г., Анна преподава в България и Русия. Началото на своето обучения започва в Германия, в академията на Goldeneye при Holger Hoffman и през годините специализира мастер класове при световно доказали се имена като, Ennio Orsin, Sviatoslav Otchnesh, Soula Koutsogannaki, Amparo Ortega, Debbie Clifford, Екатерина Боровая, Елена Пуць, Алла Бударагина, Анна Копанева.

Анна е участвала в множество международни конгреса по микропигментация, както и специализирани конференции по козметика в страната, като лектор по темите за микропигментацията. Тя работи и преподава перманентен грим на вежди, устни и очна линия, скалп пигментация, реконструктивна и възстановителна микропигментация. Съдия е на първия за България Шампионат по перманентен грим през 2017 г.

През 2019 печели 3-то място в категория Мастер, номинация техника косъм по косъм на шампионата по перманентен грим Golden Bee в Уфа, Русия.

 

Arena of Beauty Professional - Международно търговско изложение, сектор от създадената през 1997г. марка „Арена на красотата“.

 

 

Такса участие Конференция

Цена за един ден  – 1000 лева

Цена за двата дни – 1500 лева

Таксата следва да бъде платена по банкова сметка на Организатора:

Мулти Вижън Айдиас ЕООД; ЕИК 131229279

Първа Инвестиционна Банка; Сметка с IBAN в лева: BG27FINV91501017329044

Контакти

Михаела Боянова - 0885 947 808 ; Анна Желева – 0885 031 449; Организационни въпроси: 0897 851 091

e-mail: Lash_Brow@arenaofbeauty.com 

В случай, че до 15 август регистрациите са под 70 %, конференцията ще бъде отменена.

Регистрация