fbpx Индиго Неилс Лаб България | Arena of Beauty
Skip to content Skip to navigation

Индиго Неилс Лаб България

Продуктови групи 2019: 
Оцветяващи продукти
Продукти за нейл арт и моделиране
Инструменти, сетове и комплекти за работа с нокти
Продукти за изграждане на нокти и СПА процедури
Козметика за подхранване на тялото
Козметика за грижа за тялото, ръце и крака
Hall: 
6
Щанд: 
6-3
Държава: 
България
София
ж.к. Х. Димитър, ул. Макгахан бл.55 А, шоурум Индиго
Мобилен: 
0892949291
Интернет страница/ facebook: 
www.indigo-sofia.bg

Индиго Неилс Лаб България

За нас
Indigo Nails е водеща полска козметична марка, известна като специалист в областта на дизайна на ноктите, цветовите тенденции и SPA козметиката. Основана през 2011 г. в Полша, марката е достъпна в 24 страни по света.

Името
Името на нашата марка идва от името на специален цвят, Indigo. Това показва колко са важни цветовете за нас. Индиго е дълбок и богат цвят, варира както в синьо и до някои варианти на ултрамарин. 

Как започна всичко?
Идеята за марка "Индиго" за пръв път се появи през 2008 г. Всичко започна със смесицата от страст и познания на създателите/собствениците на Индиго: Магдалена Малачинска и Дарек Малачински. С техния опит в козметичната индустрия, продажбите, маркетинга, технологиите и дизайна се е родила нова марка през 2011 година, а именно Индиго Неилс Лаб.

Индиго днес
Днес Indigo е водещата марка на полския козметичен пазар с иновативни, уникални продукти, силно присъствие на маркетинг и ПР. Нашите продукти се предлагат в дистрибуция и салони за красота в 24 страни по света. Марката е гордо създадена в Полша (член на Европейския съюз), със седалище от 10 000 м2 в Лодз. Основаваме собственото си производство върху сътрудничеството с лабораториите в САЩ и Европа. Благодарение на нашите стилисти, тренировъчни центрове и тренировъчна програма, екипът на Indigo спечели над 500 пъти в шампионата за нокти в рамките на последните 3 години, включително световни и европейски първенства (1047 медала).

Марки: 

Indigo Nails Lab