fbpx ФЕШЪН КОЗМЕТИКС ЕООД | Arena of Beauty
Skip to content Skip to navigation

ФЕШЪН КОЗМЕТИКС ЕООД

Продуктови групи 2019: 
Инструменти за грим
Продукти за грим
Перманентен и полу-перманентен грим, къна за вежди
Аксесоари за грим (мигли, кристали, други)
Лицензиран учебен център / Лицензиран колеж
Салон / Студио за красота
Hall: 
5
Щанд: 
5-31
Държава: 
България
София
ж.к. Лозенец, ул. "Цветна градина"22
Телефон: 
+359898504077
Мобилен: 
+359898504077
Интернет страница/ facebook: 
www.fashioncosmetics.eu

ФЕШЪН КОЗМЕТИКС ЕООД

Swiss Color - световен лидер в производството на микропигменти за перманентен грим и микроблейдинг. Марката е с ангажимент за най-високо качество на продуктите и гарантира постигането на отлични резултати. Прецизното производство на продуктите Swiss Color отразява най-новите хигиенни стандарти и качество на пигментите, които отговарят на изискванията ResAP(2008) 1 и новия регламент за фармацевтичните суровини 04/2013 относно съдържанието на никел. 
"Фешън Козметикс България" е ексклузивен представител за България и на италианската марка за професионален грим Show Make UP by Fabio de Stefano, който благодарение на своя опит и професионализъм е създал продукти за професионален грим с отлично качество и текстура, както и широка гама от цветове, за да задоволи нуждите и на най-взискателните професионалисти. 
Фирмата е представител и на испанската марка Thuya, която е водещ производител на продукти за мигли и вежди като включва системи за боядисване, ламиниране и лифтинг на мигли и вежди.
Също така "Фешън Козметикс" е специализирана в обученията за мигли и перманентен грим, маникюр и педикюр, грим. 
Обученията по перманентен грим и микроблейдинг се провеждат от преподавател, който е международно сертифициран и оторизиран да преподава в целия свят по системата на Swiss Color Academy.

Марки: 

THUYA

Swiss Color International

Show Make Up by Fabio de Stefano