fbpx Естел Козметикс България ЕООД | Arena of Beauty
Skip to content Skip to navigation

Естел Козметикс България ЕООД

Продуктови групи 2019: 
Козметика – шампоани, балсами, подхранващи процедури, спрейове и гелове
Боя за коса и обезцветители
Четки, гребени и ножици за коса
Бръснарски продукти и инструменти
Козметика за грижа за тялото, ръце и крака
Козметика и стилизиращи продукти за мъже
Продукти за деца
Униформи, кърпи, халати и материални за еднократна употреба за салони за красота
Hall: 
6
Щанд: 
6-35
Държава: 
България
София
ул. Бесарабия 108
Телефон: 
+359884544600
Мобилен: 
+359884544606
Интернет страница/ facebook: 
http://estelpro.bg/

Естел Козметикс България ЕООД

Днес ESTEL е една от водещите световни компании в бизнеса с професионална грижа за косата. Нейното лидерство се основава на трайни ценности и истински постижения.
ESTEL притежава отличен вътрешен научен и технически капацитет за разработване, производство и тестване на продукти, както и собствени фризьорски академии, предлагащи пълен набор от професионално обучение. Заводът ESTEL е едно от най-големите европейски предприятия, произвеждащи професионални продукти за грижа за косата, и работи в съответствие с международните стандарти, потвърдено от съответните ISO сертификати. 

ESTEL също отделя значителни усилия за обучение както на специалисти, така и на собственици на салони. Академиите и студиите ESTEL са модерни платформи за споделяне на опит и за творческо сътрудничество, за експерименти и професионално израстване. Семинарите на ESTEL предоставят на специалистите всички умения и инструменти, необходими за постигане на техния творчески потенциал и предоставят на студентите уникални познания по фризьорство, бизнес, психология и мода. 

ESTEL произвежда огромна и изключително разнообразна гама от продукти. Тя отговаря на всички нужди на експертните стилисти и им позволява не само да задоволят текущите изисквания на клиентите, но и да оформят нови. ESTEL гарантира, че всеки стилист и всеки клиент може да се довери на абсолютната безопасност, ефективност и ефективност на продуктите на марката ESTEL. 

Верен на мотото си, ESTEL създава само онези продукти и услуги, които наистина допринасят за растежа на професионалистите в индустрията за красота. 

Марки: 

ESTEL