fbpx Блускай нейлс България EООД | Arena of Beauty
Skip to content Skip to navigation

Блускай нейлс България EООД

Продуктови групи 2019: 
Оцветяващи продукти
Продукти за нейл арт и моделиране
Инструменти, сетове и комплекти за работа с нокти
Продукти за изграждане на нокти и СПА процедури
Обзавеждане за салони за дизайн и грижа за ноктите
Оборудване за маникюр и педикюр
Продукти за дезинфекция
Униформи, кърпи, халати и материални за еднократна употреба за салони за красота
Аксесоари за грим (мигли, кристали, други)
Hall: 
6
Щанд: 
6-16
Държава: 
България
София
бул.Андрей Сахаров № 14
Мобилен: 
+ 359896 775885
Интернет страница/ facebook: 
www.bluesky.bg

Блускай нейлс България EООД

Блускай нейлс България е ексклузивен представител на марката Bluesky за България и още няколко други държави в региона. В сферата на красотата сме от 2012г. Разполагаме с търговски представители за цялата страна. Към момента предлагаме над 600 цвята гел лак и всички необходими продукти и електроуреди за маникюра. Богатата артикулна гама се увеличава и обновява ежемесечно. Стремим се нашите клиенти да получат високо качество на достъпна цена за възможно най-кратко време. Разполагаме с експресен сервиз за всички закупени от нас електроуреди, за осигуряване на максимално дълъг срок на експлоатация.

НОВО! 

Блускай нейлс България е официален вносител на EYELASH MAKER за страната.

EYELASH MAKER е ребрандирана версия на първата утвърдена марка за продукти за удължаване на мигли - HS CHEMICAL, като тя се отличава с по-голяма изисканост и още по-високо качество на продуктовата гама.

EYELASH MAKER произвежда мигли за удължаване с висококачествените материали при систематично и стриктно управление. Марката се отличава с широка гама от висококачествени продукти за миглопластика, подложени на най-строг контрол, което я прави един от предпочитаните брандове в цяла Европа, Северна Америка и Азия.

За EYELASH MAKER Aнтон Ким казва, че иновациите и креативността, които се прилагат към продуктите, подобряват качеството на живота на съвременната жена, като спомагат за постигане на неповторим и сияен вид във всеки значим за нея повод.

 

 

 

Марки: 

Bluesky

Indigo

Saeyang

EYELASH MAKER