Skip to content Skip to navigation

„Биофарма“ ЕООД

„Биофарма“ ЕООД

Продуктови групи: 
Фризьорство, козметика
Лична хигиена – козметика (различни от споменатите по-горе)
Щанд: 
16
Държава: 
България
Пловдив
Бул.“Васил Левски“ 260
Телефон: 
032// 909 808
Мобилен: 
359 887 527 017
Лице за контакт: 
Лидия Стойчева
Интернет страница/ facebook: 
http://www.biopharmahair.com/ https://www.facebook.com/BioPharmaLaboratories/

„Биофарма“ ЕООД

Biopharma разработва продукти, които отговарят на творческите и технически изисквания на фризьори и стилисти и предоставя практически и ефективни решения за обработване на косата.

От 1994 г. първоначално като вносител и дистрибутор на италианска козметика за коса  BioPharma присъства успешно на  и българския и международен пазар вече повече от 23 години.

Наше призвание е да създаваме качествени продукти,  предназначени специално за Вас и Вашата коса. За нас красивата коса е и здрава коса.Затова основавайки се на опита и дългогодишната традиция, Биофарма разработва изцяло български продукти в своето собствено производство,от 2007 година насам под строг контрол , с помощта на знанията на специалисти доказани в козметичния бранш. Държим винаги да използваме най-съвременните и качествени суровини и технологии. Повишаваме класа на козметиката, създадена от нас, посредством постоянното си присъствие на ред международни изложения и продължаваме да предоставяме на пазара революционни продукти в козметиката за коса. Дългогодишното признание и специално отношение, които получаваме от нашите клиенти, ни мотивира да продължаваме да творим и реализираме продуктите си.

 

Марки: 

Liquid crystals

Argan Crystal oil

Denise

Urban Style

Herbagene

Urticomplex