Skip to content Skip to navigation

"АРТЕРО БГ“ ЕООД

"АРТЕРО БГ“ ЕООД

Продуктови групи: 
Обзавеждане и оборудване
Hall: 
6
Щанд: 
6-7А
Държава: 
България
София
ул. 197-ма 2Б
Телефон: 
+359888241910
Мобилен: 
+359887241920
Лице за контакт: 
Елена Ангелова
Интернет страница/ facebook: 
www.artero.bg / https://www.facebook.com/ArteroBG/

"АРТЕРО БГ“ ЕООД

ARTERO – МАРКА С ИСТОРИЯ НА ПОВЕЧЕ ОТ 100 ГОДИНИ.

Основана през 1909г. в Барселона, Испания, ARTERO има над 105 години опит в дистрибуцията и производството на професионални фризьорски инструменти и продукти за грижата,  хигиената и външния вид на домашните ни любимци (грууминг).

Фирмата е основно специализирана в професионалните инструменти и аксесоари за фризьори.

През първата половина на 20-ти век, компанията започва производството на режещи пособия и точила за ножици. През годините компанията усъвършенства своите умения и разширява своя продуктов каталог, като става все по-разпознаваeмa и по-предпочитана марка както в Испания, така и извън нея.

Днес ARTERO не само е в крак с пазарните условия и динамика, но и активно инвестира в разработването на нови технологии. Фирмата използва най-добрата стомана за фризьорските си ножици и ножове за машинки за подстригване. Най-високо качество, ергономичен дизайн, комфорт и лекота на използване – това е модерната концепция, по която ARTERO разработва и произвежда своите продукти. Голямо внимание се обръща и на естетическите елементи от дизайна – от цвета и формата на продукта, до материалите на опаковката.

Надеждността и качеството на продуктите на ARTERO са отдавна известни извън Испания и потвърждение на това е широката партньорска мрежа в много страни, сред които Андора, Австрия, Белгия, Боливия, България, Чехия, Кипър, Дания, Финландия, Франция, Гърция, Италия, Парагвай, Португалия, Румъния, Русия, Швеция, Швейцария, Украйна, Уругвай и САЩ.

За да предлага винаги най-доброто, компанията неизменно присъства на най-големите световни форуми в своята индустрия и постоянно усъвършенства своите продукти, адаптирайки ги към променящите се нужди на своите клиенти.

Марки: 

ARTERO