Skip to content Skip to navigation

Anna Lotan PRO

Anna Lotan PRO – НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Anna Lotan PRO е наскоро развита професионална гама за грижа за кожата.
За първи път в България на Arena of Beauty Professional 2017 ще можете да се запознаете с тази изключителна марка. Тя обхваща терапии за всеки тип кожа и проблем на кожата. Предлага се изключително и само на професионалисти, които работят на принципа „лице в лице“ с клиентите си!

Какво е уникалното на Anna Lotan PRO?

  • Биомиметични формули – еднакви със състава на кожата, което прави козметиката изключително подходяща и за най-чувствителната кожа. Вече всеки има решение за своя проблем.
  • Различното в Anna Lotan PRO е основата на козметичните формули. В класическите формули се ползва масло и вода, третият компонент, който ги смесва, е емулгатор. Докато в Anna Lotan PRO освен че не се използват консерванти, не присъстват и емулгатори. Eмулгаторът за разлика от повечето активни съставки много сполучливо прониква в епидермиса. Или именно емулгаторът въздейства в по-голяма степен на кожата. В Anna Lotan PRO се заменя емулгаторът с дермо-мембранна структура. Това са липиди, сходни с нашите собствени, които изпълняват функцията на емулгатор. Именно те се явяват лечебения компонент, който за една травмирана кожа с нарушен липиден слой се оказват животоспасяващи.